09 Ocak 2007

Zıpor

Tekrar spora başladım. 2452562 kilo olduktan sonra (şaka len şaka, 4 kilo fazlam var), napıyorum lam ben diyerek bi titredim, giydim spor ayakkabılarımı (şimdi evt, hep spor ayakkabı giyiyorum, ama bu sefer sporda giymek için seçtiğim spor ayakkabılarımı giydim), gittim salonuma.

Baya olmuş gitmeyeli tabi tanımadılar, almadılar içeri, zorluk çıkardılar, dedim ben 3 yıllık üyeyim. "O zaman neden böyle şişmansınız hohoho" diye dalga geçtiler. Çıkardım yazın çekilmiş süper fit fotoğraflarımı gösterdim hışımla. Sonra ordan çocukluk fotoğraflarına, bebeklik ftoğraflarına falan bakmaya başladık, güldük eğlendik. Sonra ben gene titredim, çıkardım üyelik kartımı, resepsiyonistin alnına yapıştırdım. O zaman geçebilirsin dedi tabi kadıncağız.

Sonuç olarak bir ay verdim kendime, tekrar sağlıklı bir hayat için. Bir ay sonra buraya ahanda 69'a indim yazmayan en adi dombilidir.

2 yorum:

hande dedi ki...

Yakin zamanlarda sigarayi biraktiyosan bu yuzden almis olabilirsin kilolari, kendimden biliyorum. (ehi)
Fakat zararin neresinden donulurse kardir (uc sene sonra olursa bile)

Adsız dedi ki...

Lam!!!! Korukent Spor tesislerine yazıldım...tarihi 09.01.2007...bu kadar olur. Bkalım bu sefer hanımla birlikte katıldık herhalde enjoydaki kadar çabuk sıkılmam....senin 6 benim ise 16 kilo fazlam war ikimize de kolay gelsin