28 Mart 2007

there's no place like home

10 gün oldu hiç bir şey yazmamışım, bu aralar kafam güzel biraz.

Sanırım mayıs sonunda Prag'a taşınıyorum (sanırımlık bir durum kalmadı aslında, ama Murphy bu güven olmaz). Buradan önce size "Fair Enough" başlıklı postumu hatırlatmak istiyorum okurlar. Demiştim ben, bir fair enough'a pabuç bırakımıyim ulean ben diye, evt iş teklif ettiler bende ok dedim, çok basit oldu.

Şimdi çalışma iznimin gelmesini bekliyorum, sonra vize, sonra uçak, sonra Prag...

Valla lan, şaka falan değil, gidiyorum galiba, aylardır iki haftada bir lokasyon ve fikir değiştirip durduktan sonra. Şaka olmadığı kesin, kimse gülmüyor zaten çevremdeki.

31 yaşıma girdiğimde zengin olmuş olucam ve dünyayı ele geçirmeye başlıycam demiştim lise 1'de. şaka maka niyetliyim be okur, bu da bu kustal amaç uğrunda bir adım olsa gerek (dünyayı ele geçirirsem blog okurlarıma vip statüsü vericem, hadi gene iyisiniz keratalar).

Konu hakkında uzun uzun bir şeyler yazıcam umarım yakında, öncesinde konu hakkında uzun uzun düşüncelerimin olması gerekiyor, her neden ise kafam bomboş.

6 yorum:

myst dedi ki...

demek bu yüzden gogol'a gelemem demiştin, ee süpermiş bu haber, niye daha önce söylemedin? neyse içeriz di mi üstüne bunun, hatta dans edersin, hiç etmezsin ya :)

Otaku dedi ki...

Demişmiydim, demişimdir, sebebini niye söylememişim ki, gerçi dediğimide hatırlamadığıma göre, o anki alkol ve ruh halimi tahmin edersin :), içeriz içeriz bi sürü, yeterince içersek pek tabi dans da ederiz :)

Ace dedi ki...

ama kuzen benim de var aynı şekil dünyayı ele geçirme planlarım... hımmm... yaşım 17, 1.sınıftayım q=mcdt desek diğer yandan e=mc kare desek hımm ben daha önce ele geçiricem.. şaka bi yana gerçekten süper haber... nefis olucak! beyler koşun prag da bize beleş kalıcak yer buldum...

Unknown dedi ki...

Bu haber süper işte. Demekki prag'ta kalabileceğim evlerin sayısı artık 2. Yoksa 1'mi :)

Otaku dedi ki...

şu anda 1 gibi be emre :), göbek bağı ortak, gene aynı iş aynı ev, istiycem ben bu Kuzey'i babasından yakında.

Adsız dedi ki...

kontrol etmeniz gerekir:)