30 Aralık 2006

Air Gear


Air gear. Dün gece saat 8, kahvemi koydum, koltuğuma kuruldum, mangalarıma baktım biraz. Sonra A harfini seçtim başlangıç için (ne kadar enteresan değilmi?). Air Gear, episode 1, okumaya başladım.
6 sade kahve, gece 1:30, acıyan gözlerim yüzünden yatmak zorunda kaldım.
Sabah 10, tost yanına kahve, air gear, episode 86 hala okuyorum.

Gene bir konsept manga, bu sefer air gear genen roller blade ile gezen gençler var. Air gear yapısı sebebiyle insanların bir süre havada durabilmesini, havada rüzgar yolunda yürüyebilmelerini sağlıyor.
Gene yeni başlayan bir karakter var, gene gifted, gene liderliğe oynuyor, tek tek rakiplerini eliyor, gene yenilen rakipler saygı ile önünde eğiliyor, ve onu takip etmeye başlıyorlar. Neredeyse herşey çok gene, gene gene, çok klasik.

Ama çok güzel. Çok güzel havada uçuyorlar, çok güzel kanatlarını açıyorlar, çizimleri çok güzel, özgürlük duygusunu vermeleri çok güzel. Bağımlısı oldum, lanet olası manga 116 da kaldı, her haftayı iple çekicem şimdi.

Herkes kanatlarıyla doğar, ama çok azımız yeri terketmeyi göze alırmış.

Ve tabi ki gene muhteşem hatun çizimleri var, her hentai'nin hayali olucak kadar.

("işin gücün yokmu be?" diye düşünenler itina ile dövülür, bak diyen demiyorum, ben biliyorum kim olduklarınızı, sen arkadaki, bırak gülmeyi, ders başlıyo, yerine otur...)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Blog'unu ailecek takip ediyoruz...