16 Şubat 2007

Naruto Shippuuden

Narutooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...

Naruto part 2'nun ilk bölümü dün televizyonda gösterildi (herhalde kanal d, atv'de falan gösterilmedi, capon televizyonlarında gösterildi). Serinin yeni adı Naruto Shippuuden. İlk iki bölümü aynı anda gösterdiler, daha izleyemedim ama manga'da son bölüme kadar okumuş biri olarak inanılmaz eğlenceli olacağını umuyorum. Gelsin naruto bölümleri, dublex hamur dominos pizzalar, efes darklar. Hemen burdan bir iki eğlencelik verelim. Önce yeni serinin ilk açılış klibi:



Hemen ardından da yazın gelecek olan yeni Naruto filminin fragmanı:

2 yorum:

frrmack dedi ki...

Shippuuden o kadar guzel ki gozyaslarimi tutamiyorum, agliyorum, agliyorum sayin seyirciler. O boktan boktan kusmuk fillerlardan sonra, mukemmel bi animasyon, mukemmel cizimler ve tabii ki manganin mukemmel hikayesiyle naruto geri dondu.

Inanmazsin mangadan daha guzel olmus animenin basi (yani daha seyretmediysen inanmayabilirsin, gerci neden inanmayasin, bana gicigin mi var, hem zaten biri renkli animasyon oburu cizim, iyi yapilmis bi animenin mangadan daha iyi olmasi tabiiki de dogal diyosun belki de, ama belki de hic oyle demiyosun, en iyisi sen sunu biran once seyret de benim sinirlerim bozulmasin, yeter artik, inaniyomusun inanmiyo musun bana, durust ol ya oyun oynama benimle artik, ben de bi insanim sonucta, kalbi kirilan, yaralanan bi insanim, bugune kadar hep aci cekerek geldim, tam fillerlar bitti, cektigim acilar sona erdi diyodum ki simdi bi de sen ciktin basima, soylediklerime inanmiyosun, hayir madem inanmiyosun, seyret karar ver iyi mi diil mi, bu inanma mevzuunu da kapatalim, allahim o kadar delirtti ki beni narutonun donusu, boyle basim donerek, gozlerim civildeyerek konusuyorum, konusuyorum, susamiyorum, inanmazsin saatlerce sacmalama enerjisiyle doluyorum, dur bakiim, buna inanabilirsin bak).

Tabii bi yandan da bleach'in mukemmel olmasi fakat o 20 dakikalarin hic mi hic kesmemesi akla gelince depresif Kyuubi gucu eline almaya calisiyo, fekat hemen seal'i gosteriyorum Kyuubi'ye, siktir git diyorum afedersin, kusura bakma heyecanlandim, dayak mayak yersem cok ihtiyac olursa seyedersin gucunu, simdilik soyle bir iki takiliim cekil kafamdan diyorum, o de beni dinlemiyo, zaten kimse beni dinlemiyo, sen de bana inanmiyosun, allahim olmek istiyorum, yeter artik ben de orochimaru'nun yanina gidiyorum.

Otaku dedi ki...

İnanıyorum sana artık, ühühü inanıyorum, inanmayan gözlerim kör olsun ühühü bak sokuyorum chopstick'i gözüme, chop chop chop, ühühü göremiyorum montiörü.

Shippuuden inanılmaz başladıııııııııııııııııı, ben de tutamıyorum göz yaşlarımı, gerçi ağlamıyorum ki, allahım bunlar kan ühühü gözüm gözüm acıyorrr.

Manganın hayvan kibin ilersinde ki bölümle başladılar yapılırmı bu ya, en karizmatik sahne gösterilirmi, Uchiha Madara adı gösterilirmi, gelsin gelsin daha çok gelsin, bleach ile naruto karışsın ortak anime yapsınlar.

Bir de Orochimaru'nun yanında kontenjan dolmuş, yedeklerdeyim.