21 Haziran 2007

There is no place like home v.2.0

Sancılı ve uzun süreli ev arayışlarından sonra (burada sancılının içerdiği temel anlam o süreç boyunca kuzey ile yatmak zorunda kalmam, bu yüzden de 3 hafta boyunca nerdeyse hiç uyumamış olmam tabi, bunu maksimum acısız hale getirmek için geceleri arka planda klasik müzik açmak falan bile işe yaramadı), bulduğumuz iki evin de kaderin cilveleri sonucu (cilve milve değil, dallama evsahibi bunun da çevirisi) elimizden kaçmasından sonra, pazartesi günü evimizi bulabildik. Şaka gibi bir şekilde, pazartesi öğlen evimiz yoktu, bizi arayan güzel komisyoncumuzun, sizin bile beğenebiliceğiniz bir ev buldum demesi üzerine akşam 6 da evi görmeye gittik, 5 dakika sonunda tutuyoruz dedik, 1 gün sonra kontratı imzalayıp eşyalarımızı taşıdık.

Suratlarımızda oluşan o melekvari gülücüklerin arkasında yatan gerçek anlam ise, "muhahah ayrı yataklarımız oldu artık, sonundaaaa" haykırışlarıydı.

Gerçekten ev her açıdan içimize sindi. Bir kere dubleks ve ben üst katta kalıyorum. Katilvari bir merdiven var, ve ben her ne kadar üst katta kaldığım için mutlu da olsam, o merdiven rüyalarıma girmeye başladı. Gözümün önünden bir gece eve geldikten sonra, o merdiven ile başıma gelebilecek bütün kanlı sakatlanma ve/veya ölüm şekilleri geçiyor. Şimdi evi anlatmanın ne kadar sıkıcı bir şey olduğunu hissettim bir anda, aman güzel bir ev işte. Buyrun resimler.

"Bloody Fucking Stairs":

Hiç kullanmayacağımız mutfak gereçleri:

Saloon:

Binanın önündeki dört araba da benim:

4 yorum:

Cthulhu dedi ki...

Ulan şu de'leri ayrı yazmayı ne zaman öğrencen. Bak seni okuttum adam ettirdim hayatı öğrettim şunu öğretemedim. Çok üzgünüm.

Ev güzelmiş. Ama şimdiden söyleyeyim. O camn sehpaha kırılır. Bi de o üzerindeki tuhaf top gibi şey ne onu da baya bi merak ettim. Çiçek mi lan o? :)

Otaku dedi ki...

Onlar ev yapımı de, ben öyle kullanıyorum. Evet benim de dikkatimi çekmişti o ama eve girdiğimizde bulamadık onu :) oysa nası da oynamak istiyordum.

Adsız dedi ki...

O masaya otururken keç kere kafanı o lambaya çarpacan kim bilir.

Güle güle otur :)

hande dedi ki...

Ilk resimde kapidan biri iceri girerken tepeden onuna atlayarak cok super bir sasirtma/korkutma olayi gerceklesebilir.

Merdivenleri eliminate ederek sadece diregi birakirsaniz, icinizdeki fire fighterlarida yasatmis olursunuz. Cok yuksek degil ama olsun.

Mutfagi kullanin yoksa arkanizdan aglar.

Goruyorumki daha bu eve anne falan gelmemis, anneler gelince heryerlere nazar boncuklari serpistirirler hazirlikli olunuz.

Camdan sehpalarin ve otururken lambaya carpan kafalarin kirilmamasi umidiyle gule gule oturun :) hersey cok guzel gercekten.

O top sey cicek gibime geldi benim.